Horecaruimte in Zoetermeer

Adres
Dorpsstraat 114A
2712AN Zoetermeer

Vraagprijs
€ 0,-

Huurprijs
€ 4.000,- per maand ex BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
291 m2

Aantal zitplaatsen
120

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

Inmiddels verhuurd! In het verleden werd het pand voor feesten en partijen benut vanuit het naastgelegen Horecabedrijf. Er is ruimte voor 120 zitplaatsen of 180 staande plekken. Het podium is hier ook bij meegerekend, er is een praktische keuken en gescheiden toiletten. Daarnaast is er voor de gevel ruimte voor een terras op het plein.

Het pand in Zoetermeer kent een rijke geschiedenis, het gebouw is in 1924 gebouwd als Gymzaal van het Schoolgebouw waarin de Openbare lagere school tot de jaren zeventig in was gevestigd. Na die tijd werd het gebruikt als muziekschool en later als horeca. De locatie is voor vele Restauratieve concepten geschikt, maar ook als Feest café of lounge.

Op het pand zit een horeca categorie 2 bestemming. Er is voldoende gratis en betaald parkeergelegenheid aan de achterzijde van het pand en is goed bereikbaar voor bijvoorbeeld touringcars. Er wordt géén overnamesom gevraagd.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.