Horecavastgoed met woonruimtes en winkelpand te Boskoop

Adres
Bootstraat 5-6-8
2771DL Boskoop

Vraagprijs
€ 0 VERKOCHT op aanvraag

Huurprijs
€ 0 géén huur mogelijk, alleen in combinatie met vastgoed

Oppervlakte
Perceelgrootte 166m2 en 133m2

Aantal zitplaatsen
+/- 60

Verplichtingen
Speelautomaten


Omschrijving

VERKOCHT Café Lion D’or wordt al ruim 40 jaar succesvol door huidig ondernemer geëxploiteerd. In de loop van de jaren heeft ondernemer het vastgoed van het pand waar het café in zit gekocht en ook het vastgoed van het pand er tegenover. Na 40 jaar wil hij een andere invulling aan zijn leven geven en wil daarom het geheel verkopen.

Boven het café zijn 7 ruime kamers verdeeld over twee verdiepingen welke middels een eigen opgang zijn te bereiken. Op de 1e etage zijn er 3 kamers en een gezamenlijke keuken, douche en toilet. Deze etage heeft een zeer ruim dakterras welke via de keuken te bereiken is. Op de 2e etage zijn er 2 gezamenlijke toiletten voor 4 kamers voorzien van douche en pantry. Het café bestaat uit 2 ruimtes van ongeveer 50m2, heeft een ruime keuken van 15m2 en een opslagruimte van 13 m2. Naast het exploiteren van een feestcafé leent deze ruimte zich ook goed om er bijvoorbeeld een eetcafé, B&B of restaurant van te maken. Het pand tegenover het café is verhuurd als winkelruimte van ongeveer 80m2. Boven deze winkelruimte word een 3 kamer woning verhuurd verdeeld over 2 etages. Deze woning heeft een tuin en een garagebox achter het pand.

Boskoop is na een fusie in 2014 onderdeel van gemeente Alphen aan den Rijn. Het gaat hier om Kadastrale sectie BKP00 - A - 3338 en BKP00 - A - 4831.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.