IJssalon Gelato Con Amore in Alphen aan den Rijn VERKOCHT

Adres
Sint Jorisstraat 57
2405CK Alphen aan den Rijn

Vraagprijs
€ 0,- VERKOCHT

Huurprijs
€ 0 Ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
60 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 16 zitplaatsen binnen en +/- 20 terras

Verplichtingen
Géén

Website
https://gelatoconamore.nl/


Omschrijving

VERKOCHT In het centrum van Alphen aan den Rijn (stad met meer dan 100.000 inwoners) ligt “Gelato Con Amore”. Deze prachtige ijssalon verkoopt meer dan alleen maar ijs, denk hierbij aan brownies, warme wafels, bonbons, tosti's en heerlijke koffies. Het assortiment is samengesteld om hun gasten niet alleen in de zonnige maanden van het jaar iets lekker te bieden maar ook tijdens koudere maanden.

Gelato Con Amore ligt tussen de Media Markt en het Theater/Bioscoop in. Parkeren is hier ook geen probleem, onder de ijssalon is een ruime parkeergarage. De ijssalon kan goed met huidig concept voort worden gezet of uit gebreid door bijvoorbeeld de openingstijden te verruimen of een uitgebreidere lunchkaart te voeren.

Binnen zijn er verschillende zitjes, toilet en een zeer ruime bar met ijsvitrine. De Vitrine is recent vernieuwd voor een energiezuiniger en praktischer model. Achter de bar is er een opslagruimte, eventueel is hier nog een verdieping op te plaatsen voor extra ruimte. Aan de voorzijde zijn er twee terras mogelijkheden, direct aan de eigen gevel en aan de overkant tegen de gevel van de H&M.

Huidige eigenaresse heeft besloten om na 6 jaar haar onderneming te verkopen om meer tijd voor haar andere activiteiten te krijgen.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp. Bezichtigingen alleen op afspraak na contact met de makelaar.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.