Italiaans restaurant / in het centrum van Leiden VERKOCHT

Adres
Morsstraat 26
2312BM Leiden

Vraagprijs
€ 0

Huurprijs
€ 00 excl servicekosten en BTW

Oppervlakte
60m2

Verplichtingen
Leasecontract espressomachine en leasecontract voor de bezorgfietsen eventueel over te nemen

Website
http://www.barzini-pizzabar-leiden.nl/


Omschrijving

VERKOCHT Het hippe Italiaans restaurant Barzini ligt midden in een gezellig winkelstraatje van het centrum van studentenstad Leiden, nabij de Morspoort.

Er is een grote parkeergarage op loopafstand en er zijn veel uitgaansgelegenheden in de omgeving waardoor er veel loop is.
Op dit moment is het restaurant 6 dagen in de week geopend van 17:00 uur en 22:00 uur, maandag is het restaurant gesloten.

In het sfeervolle modern ingerichte restaurant worden diverse verse gerechten geserveerd en worden er ook pizza’s en pasta’s afgehaald of thuisbezorgd op een moderne bezorgfiets.

Alleen al door uitbreiding van de openingstijden kan er een hogere omzet worden gerealiseerd, de bestemming laat openingstijden toe tussen 07:00 uur en 01:30 uur. Waardoor deze onderneming is ook uitstekend geschikt is voor een uitbreiding van het concept met een Italiaanse espressobar of lunchroom functie.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.