Kiosk De Boshut in Scheveningen te koop

Adres
Badhuisweg 150
2587CE Den Haag

Vraagprijs
VERKOCHT € 0,- inclusief de opstallen

Huurprijs
+/- € 0,- per jaar

Oppervlakte
+/- 36 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 20 binnen (uit te breiden) en +/- 50 op het terras

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

VERKOCHT De Boshut is een ouderwetse gezellige Koffietent/Kiosk op een prachtige zicht locatie op de weg naar de badplaats Scheveningen. Gelegen aan de rand van de Scheveningse bosjes is dit een prachtige plek om te ondernemen.

Voor een nieuwe ondernemer liggen hier mooie kansen om op een prachtige plek met groot terras te ondernemen. In het pand is er nog ruimte om uit te breiden door de grote opslagruimte gedeeltelijk bij het voorste deel te betrekken. Naast de inventaris en de goodwill hoort bij de overname ook de opstal. De Boshut heeft ruim 50 zitplaatsen op het terras met een goede bereikbaarheid met openbaar vervoer, te voet, met de auto of per fiets.

Het betreft hier een locatie met lichte Horeca, dat wil zeggen dat er slechts alcoholvrije dranken mogen worden geserveerd tot 23.00 uur. Hierdoor is het ook zeer geschikt om het aan te passen naar bijvoorbeeld een cafetaria.

Mocht u na het lezen van de brochure te willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of via 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.