Kiosk in Den Haag te koop

Adres
Azaleaplein 1K
2565CJ Den Haag

Vraagprijs
ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT € 99.000,- voor inventaris, opstal en goodwill

Huurprijs
€ 340,92 vrij van BTW per maand

Oppervlakte
32 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 8 binnen

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT Deze kiosk is een ouderwets gezellige Viskiosk op een prachtige zichtlocatie op het kruispunt van de Laan van Meerdervoort met het Azaleaplein. Gelegen in de Bomen en Bloemenbuurt is dit een prachtige plek om te ondernemen.

Voor een nieuwe ondernemer liggen hier mooie kansen om op een prachtige plek ondernemen. Op dit moment is het in gebruik als Viskiosk en worden er naast gebakken vis ook friet, borrelplankjes en maaltijden om thuis te bereiden verkocht. Naast de inventaris en de goodwill hoort bij de overname ook de opstal. De Kiosk is eventueel ook aan te passen naar bijvoorbeeld een cafetaria en heeft een goede bereikbaarheid met openbaar vervoer, te voet, met de auto of per fiets.

Het betreft hier een locatie met lichte Horeca, dat wil zeggen dat er slechts alcoholvrije dranken mogen worden geserveerd tot 23.00 uur.

Mocht u na het lezen van deze advertentie een bezichtiging in willen plannen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.