Koffiehuis ter overname in Den Haag Zuid-west

Adres
Aagje Dekenlaan 67
2533SH Den Haag

Vraagprijs
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Huurprijs
€ 0 VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Oppervlakte
+/- 40 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 20 zitplaatsen binnen en +/- 20 terras

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Op de kruising van de drukke Erasmusweg met de Aagje Dekenlaan staat deze mooie volledig vernieuwde kiosk. Deze plek leent zich zeer goed voor een echt Haags Koffiehuis of een andere vorm van Horeca. Indien deze vorm van Horeca zonder speelautomaten en verkoop van alcohol is, dan zijn de openingstijden tot 23.00 uur in de avond. Mocht een nieuwe ondernemer toch ook speelautomaten willen plaatsen en/of ook alcoholische dranken verkopen dan is de maximale openingstijd tot 18.00 uur.

Het paviljoen is volledig nieuw gebouwd, voorzien van vloerverwarming, dubbel glas, nieuwe apparatuur en meubels. Aan de voorzijde is er ruimte voor een leuk terras met zicht op de Ersmusweg.

De grondhuur is € 333,33 per maand en er dient daarnaast ook een overnamebedrag (op aanvraag beschikbaar) te worden betaald voor de opstallen en het inventaris.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.