Lunchroom in het centrum van Den Haag te koop

Adres
Molenstraat 63
2513BJ Den Haag

Vraagprijs
VERKOCHT € 0,- voor goodwill, inventaris en huurdersbelang

Huurprijs
€ 0,- vrij van BTW per maand

Huurborg
6 maanden huurborg

Oppervlakte
+/- 57 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 38 binnen en 12 op het terras

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

VERKOCH "Lunchroom Coco" vind je aan de Molenstraat in het sfeervolle Hofkwartier in het centrum van Den Haag. Met een passie voor lekker eten en echte koffie, verwent "Lunchroom Coco" hun gasten met kleurrijke gerechten waar je geen nee tegen kunt zeggen. Een oprechte en goede balans tussen pleasure en healthy food als breakfast of lunch.

Deze Lunchroom is volledig ingericht en kan goed worden voortgezet en is dan ook een mooie kans om als Horeca ondernemer te starten met de gunstige werktijden van een Lunchroom. Klik hier voor een kijkje op de Instagram pagina van "Lunchroom Coco" en voor foto's van de gerechten.

Omdat huidig onderneemster haar toekomst anders in wil kleuren heeft ze besloten om de onderneming te koop aan te bieden.

Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.