Lunchroom in Naaldwijk te koop

Adres
Rembrandtstraat 28
2671GE Naaldwijk

Vraagprijs
VERKOCHT € 0

Huurprijs
€ 0,- ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 100 m2 binnen

Aantal zitplaatsen
32 zitplaatsen binnen en 24 op het terras

Verplichtingen
Personeel en kassasysteem (tot maart 2020)

Website
https://www.lunchroomgoud.nl/


Omschrijving

VERKOCHT Lunchroom “Goud” is een gezellige lunchroom in het centrum van Naaldwijk. Gasten komen hier voor de goed verzorgde lunch, High Tea’s, Babyshowers en heerlijke shakes.
De lunchroom is van dinsdag t/m zaterdag geopend van 9 tot 17 uur met op vrijdagavond een uitloopmogelijkheid voor diner of borrel. Er wordt optimaal geprofiteerd van de gunstige ligging bij evenementen zoals Koningsdag en de Feestweek.

Huidig concept kan direct worden overgenomen, maar de inrichting en de bestemming van maximaal Horeca categorie 2 maakt ook een ander concept mogelijk. De doelgroep is zeer divers: winkelend publiek, groepen, bedrijfsleven, stelletjes en vrienden.

De indeling is als volgt:

1) Lunchroom gedeelte met een bar en 32 zitplaatsen.
2) Zeer praktische keuken met ruimte om ook catering vanuit te verzorgen.
3) Achter de keuken zijn een aantal opslagruimtes welke eventueel door kunnen worden gebroken tot een grote ruimte.
4) Een terras wat plaats biedt aan 26 gasten.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.