Lunchroom-Restaurant in Scheveningen te huur

Adres
Keizerstraat 66
2584bk Den Haag

Vraagprijs
€ 0,- overname inventaris en huurrechten

Huurprijs
€ 0,-

Huurborg
3 maanden huur

Oppervlakte
110 m2

Aantal zitplaatsen
30 binnen en 20 op het terras

Verplichtingen
Speelautomaten


Omschrijving

In één van de gezelligste winkelstraat van Scheveningen de Keizerstraat bieden wij dit horecabedrijf te huur aan. Deze locatie is uitermate geschikt voor een dag en avond functie tot 23.00 uur waarbij je kunt eten en drinken. Er rust een speelautomatenverplichting op het pand door middel van de huurovereenkomst.

Binnen is er een compacte keuken, dubbele toiletgroep, kleine bar/uitgifte en ongeveer 30 zitplaatsen. Voor de gevel is een gezellig terras met 20 zitplaatsen aan de gevel.

Dit mooie horeca object heeft een lage huur en een zeer interessante overnameprijs waardoor dit een ideale plek is voor bijvoorbeeld een startende ondernemer!

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in bovenstaand object neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.