Lunchroom te koop in Winkelcentrum te Den Haag

Adres
Het Kleine Loo 234
2592CK Den Haag

Vraagprijs
€ 0 Op aanvraag

Huurprijs
€ 2.875,- per maand ex. servicekosten en BTW

Huurborg
Op aanvraag

Oppervlakte
124 m2 Binnen en 29 m2 Terras

Aantal zitplaatsen
87 zitplaatsen binnen en 12 op het Terras

Verplichtingen
Op aanvraag


Omschrijving

VERKOCHT Opvolger gezocht voor Petit Restaurant “Big Ben” in Winkelcentrum Mariahoeve;

Dit goedlopende en zeer bekende horecabedrijf is direct naast de hoofdingang van het bekende winkelcentrum “Mariahoeve” in Den Haag gevestigd. Op een goede zichtlocatie met een terras aan de buiten- én binnenzijde van het winkelcentrum. Het winkelcentrum biedt een uitgebreid winkelaanbod van ongeveer 30 winkels. Big ben is goed bereikbaar, gratis parkeergelegenheid en openbaar vervoer direct voor de deur.

Big Ben wordt al méér dan 40 jaar door huidige eigenaar geëxploiteerd als een Petit Restaurant met de nadruk op het serveren van een goede kop koffie met gebak, ontbijt, lunch en een borrel aan het einde van de dag. De onderneming is goed voort te zetten op de huidige wijze.

De onderneming heeft in de loop der jaren een vaste klantenkring opgebouwd. De huidige openingstijden zijn van dinsdag t/m zaterdag vanaf 9.00 tot 18.30 uur. Vrijdagavond is koopavond, dan is het restaurant geopend tot 21.00 uur.

Ondanks het feit dat de onderneming mooie omzetten draait met goede winst, wil de ondernemer het stokje doorgeven van zijn “Big Ben” om van een welverdiende oude dag te kunnen gaan genieten.

Neem binnen een kijkje via Youtube:

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.