Mediterraans fast food Restaurant in de Zuidpoort te Delft

Adres
Zuidwal 47
2611dd Delft

Vraagprijs
€ 125.000,-

Huurprijs
€ 1.100,- ex BTW

Huurborg
Drie maanden huur

Oppervlakte
66 m2

Aantal zitplaatsen
25 binnen en 25 buiten

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

Tasty Corner Zuidpoort in Delft wordt op dit moment geëxploiteerd als een Mediterraans fast food Restaurant. Gasten komen hier voor een Pizza, burger, doner kebab, hotwings etc. Met een gunstige ligging direct naast de Xenos en de Bristol met uitzicht vanaf het terras in de richting van de Sint Sebastiaanbrug.

Naast de onderneming wordt nu de laatste hand gelegd aan busstation Zuidpoort, waarop in de toekomst ook Tramlijn 19 aan wordt gesloten. Het winkelgebied Zuidpoort herbergt naast vele grote winkels ook Theater de Veste en een Pathé Bioscoop.

Indeling:

1) Entree op begane grond, bestaat uit koelvitrine, counter, 25 zitplaatsen, toiletten en een ruime voorbereidingskeuken.
2) Een terras op grond van pandeigenaar wat plaats biedt aan ruim 25 gasten (dit is nog uit te breiden)

De onderneming kan zeker voort worden gezet met huidig concept maar kan ook zeker worden aangepast naar bijvoorbeeld meer een lunchroom formule, Wok to go, IJssalon of een Mexicaans concept. Huidig ondernemer wil de onderneming vanwege een wijziging in de privé situatie verkopen.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.