Nachtclub in regio Rotterdam ter overname

Adres
Oosthavenkade 9
3134NV Vlaardingen

Vraagprijs
€ 0,- VERKOCHT voor Goodwill en Inventaris

Huurprijs
€ 0 VERKOCHT

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
530 m2

Aantal zitplaatsen
Volgens vergunning maximaal 300 personen

Verplichtingen
Brouwerij en speelautomaten


Omschrijving

VERKOCHT Club Shots is een trendy, luxe uitgaansgelegenheid in Vlaardingen. Shots wordt in de weekenden vaak gebruikt als discotheek met een eigen programmering, maar de zaal wordt ook verhuurd voor bedrijfsfeesten, schoolfeesten, verjaardagsfeesten, trouwfeesten en alle andere gelegenheden met reden tot feest.

De huidige sluitingstijden van Shots zijn:
• zondag t/m donderdag tot 05.00 uur.
• vrijdag en zaterdag tot 6.00 uur.

Shots is zeer stijlvol ingericht en in 2019 compleet verbouwd. De onderneming bestaat uit een grote zaal van ongeveer 145 m2 met een lange bar, uitgebreide DJ booth voorzien van apparatuur, de verlichting is zeer modern. Verder is er een Vip area op een verhoging naast de
dansvloer. De grote zaal is uit te breiden met de kleine zaal van +/- 60 m2 met daarin eveneens een bar en een ruimte welke tot 1 april als rookruimte werd gebruikt. Er is een kleedruimte voor DJ’s onder het podium een kantoor, kelderbier installatie, grote opslag kelder en in de
kelder zijn ook de ruime toiletten en de garderobe. Huidige ondernemers hebben naast deze club ook een functie in het familie bedrijf waar hun aandacht en focus wordt gevraagd, om deze reden willen ze Shots op korte termijn verkopen.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.