Opvolger gezocht voor Biercafé Oporto in Maassluis

Adres
Govert van Wijnkade 12
3144ED Maassluis

Vraagprijs
€ 0,-

Huurprijs
€ 0,- per maand excl. BTW.

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
Binnen 119 m2 en terras 56 m2

Aantal zitplaatsen
Binnen 46 en 70 op het terras

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT Biercafé Oporto aan de Haven van Maassluis is een gezellig warm café waar de liefde voor bier overheerst. Biercafé Oporto trekt met zijn concept gasten uit de hele regio Rijnmond en voert momenteel 7 bieren op tap en 93 op fles.
De onderneming heeft 110 m2 oppervlakte met 45 ruime zitplaatsen en een klassieke grote bar. Er is een beperkte keuken wat voor barhapjes gebruikt wordt, voor maaltijden wordt samengewerkt met het naastgelegen Italiaanse restaurant.

Voor de zijgevel is er een gezellig terras wat het hele jaar mag blijven staan van ruim 56m2 met 70 stoelen met 11 tafels en 3 statafels. Huidig ondernemer heeft dit terras voorzien van een zeer breed zonnescherm waarmee een groot stuk van het terras kan worden overkapt. Een traditie in Maasluis is het Beachvolleybal toernooi van Biercafé Oporto de 3e zaterdag van augustus waarbij er voor het terras een Beachvolleybal court met 3 velden ligt.

Huidig ondernemer wil zijn focus leggen op een andere onderneming en daarbij meer tijd vrij maken voor zijn gezin. Begin 2015 heeft hij zijn stamkroeg Biercafé Oporto gekocht om het in stand te houden en draagt nu graag het stokje over aan iemand die er een nog groter succes van wil maken.

In de directe omgeving zijn er de afgelopen jaren veel nieuwbouw woningen opgeleverd in het hogere segment. Op 1 oktober 2018 is op slechts een paar minuten lopen ook het prestigieuze “Hotel Maassluis” geopend. Dit hotel met 39 prachtige kamers biedt voor een koper van Biercafé Oporto zeker ook kansen om deze gasten aan te trekken. Maassluis is een gemeente dichtbij Rotterdam met 32.500 inwoners, bekend om de binding met het water en evenementen als De Furieade die voor de deur van Biercafé Oporto wordt gehouden.

De onderneming draait ondanks de beperkte openingstijden een prima resultaat, een koper kan deze omzet zeker nog verder uitbouwen door de openingstijden en dagen te verruimen. Op dit moment is Biercafé Oporto slechts van donderdag van 20.00 – 01.00 en vrijdag en zaterdag van 15.00 - 02.00 geopend. Daarnaast wordt er elke 2e en 4e dinsdag van de maand een pubquiz van Let’s Quiz gehouden van 19.00 - 00.00.

De huidige vergunning gemeente Maassluis heeft de volgende maximale openingstijden: Zondag tot en met donderdag tussen 07.00 uur en 01.00 uur, Vrijdag en zaterdag tussen 07.00 uur en 04.00 uur.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.