Opvolger gezocht voor Café La Calèche in Alphen aan den Rijn

Adres
Hooftstraat 157
2406GG Alphen aan den Rijn

Vraagprijs
€ 0

Huurprijs
€ 0 per maand vrij van BTW

Huurborg
3 maanden huur

Oppervlakte
110 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 30

Verplichtingen
Speelautomaten middels huurovereenkomst

Website
http://www.lacaleche.nl/


Omschrijving

La Calèche is dé plek waar menig Alphenaar uit is gegaan. Een plek waar de Hollandse muziek de overhand heeft en het altijd gezellig is. Huidig ondernemer wil na 9 jaar een andere richting op in zijn leven en meer tijd gaan besteden aan het gezinsleven.Hierdoor heeft hij besloten om een opvolger te zoeken voor zijn La Calèche! Een opvolger die op zoek is naar een goed lopend café waar hij zijn of haar gasten een feestelijke avond kan bezorgen.

La Calèche heeft op de begane grond een lange bar, een dartbaan, rookruimte en een compacte keuken. Aan de gevel is er een klein terras met 2 sta tafels. Op de eerste verdieping is er een huiselijke woonkamer met keukenblok, een heren en een dames toilet en de opslagruimte met de kelderbiertanks. Verder is er nog een grote vliering welke als opslag dienst doet.

Dit is echt een turn-key café bedrijf waar zeker nog ruimte is om de omzet te vergoten door bijvoorbeeld meer speciaalbieren en barfood te gaan verkopen maar ook door meer thema avonden te organiseren en de openingstijden te verruimen. La Calèche is nu van donderdag t/m maandag geopend van 16.00– 01.30 en op dinsdag en woensdag dicht.

Mocht u na het lezen van deze brochure interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.