Project ontwikkeling voor winkel / woning of hotel in het centrum van Den Haag

Adres
Spui 275277
2511BR Den Haag

Vraagprijs
€ 1.450.000,- Kosten koper

Huurprijs
€ 0 Niet van toepassing

Oppervlakte
676

Verplichtingen
Geen


Omschrijving

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Schuin tegenover het stadhuis van Den Haag gelegen projectontwikkeling object voor het bouwen van commerciële winkelruimtes of horeca op begane grond of een (stads)hotel met 23 kamers. Dit mooie stukje Den Haag heeft een oppervlakte van ongeveer 676 m2 met een mooie ligging schuin tegenover het Stadhuis en waar op dit moment wordt gebouwd aan het Spuiforum / Onderwijs- en Cultuurcentrum (OCC). Het OCC wordt een uniek gebouw waar 4 instellingen voor klassieke en moderne muziek- en dans komen. Een plek waar professionals, studenten en amateurkunstenaars samenwerken aan een uitdagend en boeiend programma van dans en muziek.

Het gebouw van het OCC maakt onderdeel uit van de ontwikkeling van het Spuikwartier. Dat is het gebied
tussen het Spui, Turfmarkt, verlengde Nieuwe Haven en de Schedeldoekshaven. Er komt een extra plein aan de Turfmarkt als nieuw kruispunt. Met het plan komen er goede verbindingen met de omliggende buurten: het Oude Centrum en de Rivierenbuurt.

Per direct beschikbaar, neem voor meer informatie contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of Rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.