Restaurant aan de Theresiastraat in Den Haag te koop

Adres
Theresiastraat 37
2593AA Den Haag

Vraagprijs
VERKOCHT €0,-

Huurprijs
€ 0,- vrij van BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur

Oppervlakte
+/- 250 m2 binnen en +/- 10 m2 terras

Aantal zitplaatsen
98 binnen (34 BG/14 Entresol/50 kelder), 28 terras

Verplichtingen
Brouwerij Grolsch en Personeel

Website
https://madame-moustache.nl/


Omschrijving

VERKOCHT Dit prachtige restaurant "Madame Moustache" is gelegen op een steenworp afstand van vele kantoren, ministeries, Het Paleis van Justitie, Den Haag Centraal en tegenwoordig ook De Tweede Kamer. Daarnaast worden er op circa 500 meter afstand diverse woontorens met in totaal meer dan 600 appartementen gebouwd.

De indeling van het restaurant is als volgt;
Het terras met heerlijke middagzon heeft een capaciteit van 28 zitplaatsen. Op de begane grond bevinden zich 34 zitplaatsen en de bar met daarachter de open keuken. Tevens geeft deze ruimte toegang tot de entresol of vide, die met nog eens 14 zitplaatsen het restaurant een unieke uitstraling geeft.

Beneden beschikt "Madame Moustache" ook over een verrassend mooie besloten ruimte "Le Souterrain" genaamd, compleet met een eigen bar en geluidsinstallatie. "Le Souterrain" ademt een informele en intieme sfeer, perfect voor private dining, (netwerk) borrels, feestjes tot 100 personen of andere doeleinden.

Alhoewel "Madame Moustache" in haar huidige vorm uitstekend kan worden continueert, leent het restaurant zich door de gunstige huur, ligging en de diverse kantoren in de buurt ook zeker voor andere concepten. De huidige ondernemer wil het restaurant verkopen om na bijna 20 jaar een andere weg in haar carrière in te slaan.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.