Restaurant aan het water in Rotterdam te koop

Adres
Nijverheidstraat 2
3071GC Rotterdam

Vraagprijs
€ 0,- VERKOCHT voor goodwill en inventaris

Huurprijs
€ 1.610,- per maand ex. BTW

Huurborg
€ 5.844,30

Oppervlakte
+/- 147 m2 binnen en +/- 220 m2 terras

Aantal zitplaatsen
52 binnen en 80/100 ruime zitplaatsen op het terras

Verplichtingen
Géén

Website
http://www.borgodaneto.nl/


Omschrijving

VERKOCHT Borgo d’Aneto is een Trattoria op een geweldige plek tussen de Brienenoord en de Willemsbrug. Gelegen aan de kade van de maas met een groot terras en fantastisch wijds uitzicht over de skyline van Rotterdam.

Op dit moment serveert Borgo d’Aneto klassieke Italiaanse gerechten die gekenmerkt worden door eenvoud, puurheid, krachtige smaken, herkenbare presentatie, verse a la minute bereidingswijze en seizoengebonden ingrediënten. De Trattoria is een opgezet als leerwerkbedrijf waar jongeren, volwassenen en last but not least de eigenaar zichzelf bekwamen in relationeel koken en gastheerschap.

Huidig eigenaar heeft dit concept vanaf de start van de onderneming gedraaid met de doelstelling om jongeren een duwtje in de rug te geven naar een goede toekomst in de Horeca of als Horeca ondernemer. Na meer dan 10 jaar op deze fantastische plek is huidige eigenaar toe aan een nieuwe uitdaging.

De aantrekkelijke huur, de indeling van het restaurant met open keuken, de brede gevel met markiezen en het groots terras aan de kade bieden mogelijkheden voor veel concepten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een Franse Bistro, of een hoger segment restaurant, maar ook een Brasserie met een mooie kop koffie en verantwoorde gerechten passen hier goed.

De wijk Feijenoord is enorm in ontwikkeling, er zijn veel nieuwbouw ontwikkelingen op een hoger niveau in de omgeving. Voorbeelden hiervan zijn; Feyenoord city, Hefkwartier en de prachtige havenlofts.

Neem binnen een kijkje via Youtube:

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp. Bezichtigingen alleen op afspraak na contact met de makelaar.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.