Restaurant aan het water ter overname

Adres
Raadhuisstraat 2
2481BE Woubrugge

Vraagprijs
€ 000,- VERKOCHT

Huurprijs
€ 0,- per maand VERKOCHT

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
480 m2 binnen en 260 m2 buiten

Aantal zitplaatsen
84 binnen en 75 op het terras, exclusief de zaal

Verplichtingen
Personeel

Website
http://www.disgenoten.nl/


Omschrijving

VERKOCHT Restaurant Disgenoten ligt in Woubrugge tussen Leiden en Alphen aan den Rijn met een groot terras direct aan het water van de Woudwetering. Dit is een vertakking van de Oude Rijn naar het Braassemermeer. Pleziervaart vaart hier onder andere langs richting Alphen aan den Rijn en Leiden.

In dit mooie restaurant lunch je met je disgenoten aan gezellige ronde tafels en bij goed weer is het prima toeven op het terras aan de Woudwetering. Met een uitgebreide lunchkaart en diverse koffie's leent het restaurant zich overdag als een 'natuurlijk' rustpunt tijdens het wandelen of fietsen. Daarnaast kan je hier terecht voor een culinair diner of een ontspannen high tea. Het restaurant is ook af te huren voor een bruiloftsfeest, want het is een officiële trouwlocatie. Disgenoten is van dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11.00 – 22.00 voor koffie, lunch en diner. In de omgeving zijn een aantal gratis parkeervoorzieningen, het Restaurant bestaat uit een aantal ruimtes;

• Entree, met toiletten, wijnkelder en opgang naar de bovenzaal
• Restaurant gedeelte met een bar en 36 ruime zitplaatsen.(70 m2)
• Restaurant gedeelte met open haard en 48 ruime zitplaatsen.(90 m2)
• Terras langs het water met 60 zitplaatsen.(90m2)
• Terras langs de zijkant van het gebouw met 15 zitplaatsen.(16m2)
• Zeer ruime keuken voorzien van voldoende apparatuur.(60m2)
• Op de eerste etage bevind zich een feest zaal met pantry.(117m2)

Disgenoten kan prima voort worden gezet zoals het nu wordt geëxploiteerd maar leent zich ook zeker voor diverse andere concepten waarbij de piek in de omzet in de zonnige maanden zal liggen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan een familie Restaurant, een all you can eat formule of een hoger segment Eetcafé / Bistro waarbij de zaal als vergader en feest locatie wordt gebruikt.

Klik hier om een video van het Restaurant te bekijken

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.