Restaurant de Rozeboom in Leimuiden verkocht

Adres
Dorpsstraat 1
2451AN Leimuiden

Vraagprijs
€0 verkocht

Huurprijs
Niet meer beschikbaar € 0,- ex BTW per maand

Huurborg
Drie maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 120 m2 Begane grond en +/- 60 m2 Terras

Aantal zitplaatsen
66 ruime zitplaatsen binnen en 66 op het terras (uitbreiding mogelijk)

Verplichtingen
Géén

Website
http://www.de-rozeboom.nl/


Omschrijving

Restaurant de Rozeboom in Leimuiden is al 28 jaar een begrip in de wijde omgeving. Gasten komen hier voor heerlijke lunch, borrel of diner of de heerlijke dikbil biefstuk in een romantische iets eigenwijze setting gelegen aan de Tolbrug in Leimuiden met een zonnig terras aan rivier de Drecht.

Huidige ondernemers hebben ervoor gekozen om hun kindje over te willen dragen en zelf te gaan genieten van een rustiger leven. Het Restaurant kan zeer goed ongewijzigd voort worden gezet, maar leent zich gezien de ligging, uitstraling en ruimte zeker ook voor een
andere invulling.

Vanwege de ligging aan het water de Drecht en Tolbrug is het op zonnige dagen is het een komen en gaan van boten. Aan de kade bij het terras is er de mogelijkheid om aan te leggen. Het Restaurant, de bar en keuken zijn op de begane grond gevestigd, op de eerste etage zijn er drie ruime kamers welke in het verleden door het Restaurant werd verhuurd als kantoorruimte. De verdieping is eventueel ook geschikt te maken om te wonen.

Leimuiden ligt op slechts 15 minuten rijden van Schiphol, Leiden en Alphen aan den Rijn. Leimuiden is onderdeel van Gemeente Kaag en Braassem en onder andere bekend om de Paling van “Eveleens”. Een modern groeiend dorp dat met name door inwoners van de Randstad geliefd is vanwege de vele watersport mogelijkheden. In de directe omgeving van het dorp liggen de toeristische Westeinderplassen, de Braassemermeer en de Kagerplassen.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.