Restaurant in Alphen aan den Rijn VERKOCHT

Adres
Hooftstraat 25
2406GD Alphen aan den Rijn

Vraagprijs
VERKOCHT € 0 voor Goodwill en Inventaris

Huurprijs
€ 0 per maand excl. BTW

Oppervlakte
114 m2 binnen en 167 m2 terras

Aantal zitplaatsen
+/- 26 binnen en maximaal 100 op het terras

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

VERKOCHT Dit Restaurant omarmd je door de sfeer van een Italiaanse Osteria. Osteria, een ander woord voor een buurtrestaurant, maar dan zoals in Italië. Gezelligheid, veel mensen, wijn en heerlijke hapjes, gastvrijheid, je welkom voelen. Een beetje van “La dolce vita”.

Dit Restaurant is gevestigd in twee samengevoegde units aan het Thorbeckeplein in Alphen aan den Rijn, een gemeente met meer dan 112.000 inwoners. Dit is ook het plein waar elke woensdag en zaterdag de weekmarkt en vele evenementen worden gehouden. Het heeft naast de restaurantfunctie ook een IJssalon gedeelte waar vooral in de zonnige maanden gretig gebruik van wordt gemaakt door het winkelend publiek.

Wanneer het weer het toelaat, kun je op het gezellige terras genieten van een heerlijk stevig kopje espresso of andere koffie. Maar ook na een drukke werkdag met collega’s of vrienden gewoon een lekker drankje nuttigen. Ont-stressen onder het genot van een apperitivo, zoals ze dat in Italië ook doen. Het zeer grote terras dient op marktdagen te worden verkleind vanwege de markt.

Het Restaurant kan ongewijzigd voort worden gezet, maar de locatie leent zich er ook voor om te wijzigen naar andere concepten. Denk hierbij dan aan bijvoorbeeld een Pokebowl/Sushi restaurant, Franse bistro, IJssalon, Vegan restaurant maar ook een visrestaurant zou hier goed passen.

Mocht u na het lezen van de brochure te willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of via 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.