Restaurant in Delft te koop

Adres
Hippolytusbuurt 8
2611HN Delft

Vraagprijs
€ 0,- VERKOCHT

Huurprijs
€ 0,- VERKOCHT per maand Vrij van BTW

Huurborg
3 maanden huur

Oppervlakte
130 m2

Aantal zitplaatsen
52 binnen en 60 op het terras

Verplichtingen
Personeel

Website
https://boudoirlemariage.nl/


Omschrijving

VERKOCHT Boudoir Le Mariage is een zeer smaakvol ingericht Restaurant aan de Delftse grachten. De naam verwijst naar een huwelijk van Franse elegantie, gastvrijheid, een link naar de klassieke keuken met moderne touch en een warme uitstraling van het interieur. Gasten komen niet alleen uit Delft maar zeker 60% komt uit de metropoolregio Rotterdam / Den Haag een regio met meer dan 2 miljoen inwoners.

Het restaurant is in 2018 na een verbouwing heropend met een volledig opnieuw ingericht restaurant. Huidig ondernemer heeft naast deze onderneming nog een aantal andere projecten en andere uitdagingen in Nederland maar ook op Ibiza waar hij zich op gaat richten.

Boudoir Le Mariage heeft binnen een oppervlak van ruim 100 m2 met 52 zitplaatsen, een terras aan de voorzijde met 30 zitplaatsen, een terras op de binnenplaats met 30 zitplaatsen en een schuur/opslag van 30 m2 waarin ook koel en vriesruimtes zijn.

Dit restaurant is echt een turn-key bedrijf ingericht met hoogwaardige materialen waar een horeca stel een mooie toekomst op kan bouwen! De onderneming en de locatie zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld op een Bib Gourmand of een hoger niveau te koken.

Er zijn nog flink wat mogelijkheden tot uitbreiding van omzet, bijvoorbeeld door de openingsdagen/tijden te verruimen. Maar ook door extra zitplaatsen te creëren door de spoel -en voorbereidingskeuken te verplaatsen naar de schuur. Of de binnenplaats te overkappen en van het schuur dak een sfeervol een dakterras te maken.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.