Restaurant in het centrum van Den Haag te koop

Adres
Hooikade 4
2514BH Den Haag

Huurprijs
0- vrij van BTW

Oppervlakte
125 m2

Aantal zitplaatsen
50

Verplichtingen
Personeel


Omschrijving

ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT Restaurant New York ligt in het bruisende horeca gebied van de Denneweg aan één van de mooiste grachten van Den Haag de Hooikade. De ruimte leent zich bij uitstek voor meerdere vormen van horeca. De omgeving buurtschap 2005 is sterk in ontwikkeling en echt een borrel en diner gedeelte van Den Haag bekend om haar levendige sfeer met enkel gezellige Café’s, hippe zaken en goede restaurants.

Op dit moment wordt het restaurant geëxploiteerd als een fusion restaurant met een wereldse keuken. Uit de open keuken worden prachtige gerechten geserveerd met een subtiele afwisseling van smaak begeleid met voortreffelijke wijnen. Huidige ondernemer is toe aan een nieuwe uitdaging en heeft er daarom voor gekozen om zijn “pareltje” te willen verkopen.

• Aantal m2: 125 m2
• Huurprijs: €0 vrij van BTW
• Vraagprijs goodwill/inventaris: €0
• Verplichtingen: Personeel

Een nieuwe ondernemer kan deze onderneming ongewijzigd voortzetten, er liggen kansen in een verruiming van de openingstijden/dagen of meer promoten van een borrel functie. Op dit moment is het restaurant slechts geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 17.00 uur tot 22.00 uur. Daarnaast zou een aanpassing van het concept naar bijvoorbeeld een espresso bar, steakhouse of bijvoorbeeld een poké bowl concept ook zeker kansrijk.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit mooie horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl


Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.