Restaurant in Hillegom ter overname

Adres
Meerstraat 27
2181BH Hillegom

Vraagprijs
VERKOCHT € 0

Huurprijs
€ 0,- ex BTW per maand

Oppervlakte
125 m2 binnen en 18 m2 terras

Aantal zitplaatsen
50 binnen en 20 op het terras

Verplichtingen
Géén

Website
http://www.restaurantbijdeborah.nl/


Omschrijving

VERKOCHT Restaurant Bij Deborah is een warm ingericht Restaurant met een lange donker houten bar die doorloopt in de half open keuken. De grill is een echte eye-catcher, deze is zo opgesteld dat de gasten tijdens het diner de vlammen in de keuken kunnen zien. Gasten uit de hele Bollenstreek weten dit Restaurant te vinden. Voor diner, maar ook zeker voor verjaardagen, andere feesten, partijen en borrels.

Huidig ondernemer heeft in 2016 de onderneming over genomen en het concept aangepast naar een Restaurant wat de Franse keuken met liefde omarmt en combineert met passende gerechten van de grill.

De reden van verkoop is dat de ondernemer een nieuwe uitdaging aan wil gaan, maar eerst dit Restaurant goed wil overdragen. Dit concept heeft zichzelf bewezen, waardoor de ondernemer nu toe is aan een volgende stap en een ander concept in een andere stad wil gaan opzetten.
Bij Deborah kan worden voortgezet op huidige wijze, maar er liggen voor een nieuwe ondernemer kansen door bijvoorbeeld de openingstijden uit te breiden of het aan te passen met een lunch functie of bijvoorbeeld er een speciaal bier eetcafé van te maken.

Op dit moment is het Restaurant geopend van: dinsdag t/m donderdag van 16.00-23.00 uur en vrijdag t/m zondag van 16.00 t/m 23.00 uur.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.