Restaurant in Naaldwijk te koop

Adres
Molenstraat 58
2671EZ Naaldwijk

Vraagprijs
€ 0,- VERKOCHT

Huurprijs
€ 0,- ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur

Oppervlakte
200 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 90 binnen en 30 terras

Verplichtingen
Op aanvraag beschikbaar

Website
https://restauranthudson.nl/naaldwijk


Omschrijving

Dit geweldige restaurant op de hoek van de Molenstraat, midden in één van de mooiste en gezelligste dorpskernen van het Westland is een uitgelezen kans om als horecaondernemer te starten.

De onderneming wordt nu geëxploiteerd door de succesvolle Horecaketen Hudson, de overkoepelende onderneming wil de vestiging in Naaldwijk verkopen vanwege verhuizing naar een andere locatie in het Westland. Deze stijlvol ingerichte onderneming met sfeervolle bar en open keuken kan per direct over naar een nieuwe ondernemer.

Vele Westlanders hebben de afgelopen jaren hun weg naar het Amerikaanse restaurant weten te vinden. Naast de American dishes bereidt de chef regelmatig heerlijke seizoensspecials. De sfeer is warm en eaysgoing en aan de bar is het heerlijk toeven met een speciaalbiertje of cocktail.

De ligging is erg goed, op steenworp afstand vind je het Westlandse Theater de Naald, Discotheek Teejater, Winkelcentrum de Tuinen en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bij verkoop dient koper alle merkuitstraling en logo's van Hudson te verwijderen, mede hierdoor is de prijs zeer gunstig te noemen!

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.