Restaurant in Ridderkerk ter overname

Adres
Ringdijk 44
2981EW Ridderkerk

Vraagprijs
€ 60.000,- ex. BTW voor het aanwezige inventaris/huurdersbelang

Huurprijs
€ 4.000,- ex BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
Binnen: +/- 400 m2 verdeeld over twee etages en Terras: +/- 125 m2

Aantal zitplaatsen
> 100 binnen en +/- 100 op het terras

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

Op deze geweldige plek was tot voor kort restaurant Flynn's gevestigd, zij hebben besloten om hun vestiging in Ridderkerk af te stoten om zich meer te kunnen focussen op hun ondernemingen in Vlaardingen.

Het restaurant is op een prachtige wijze ingericht met oog voor detail, in de kelder zijn de toiletten, opslagruimte en de keuken, deze is zeer ruim en compleet. Op de begane grond is een borrel gedeelte met hoge zitjes bij de bar, het restaurant gedeelte, garderobe en trap naar boven. Op de 1e etage is een prachtige zaal voor vergaderingen, diners etc, vanuit de keuken zijn beide etages goed bereikbaar via de goederen lift. Het zonnige terras ligt aan de zijkant van het pand, met openslaande deuren naar het bar gedeelte met een goede routing.

Voor een nieuwe ondernemer ligt hier een mooie kans om te starten op een goede plek met lage kosten en de mogelijkheid om hoge omzetten te halen. De ruimte is geschikt voor meerdere concepten, denk hierbij aan een brasserie, Steakhouse, Tapas of Aziatisch restaurant. Bij een geschikte ondernemer met een goed ondernemingsplan is de verhuurder eventueel bereid om een gedeelte van de koopsom te financieren.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.