Restaurant in ’s Gravenzande te koop

Adres
Gravenstraat 2 - 4
2691AL 's-Gravenzande

Vraagprijs
VERKOCHT € 0,- voor Goodwill, inventaris en huurdersbelang

Huurprijs
€ 0 exclusief BTW per maand

Oppervlakte
+/- 200 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 40 binnen en +/- 26 op het terras

Verplichtingen
Géén

Website
https://jasutin.nl/


Omschrijving

VERKOCHT Dit mooie Restaurant is al meer dan 14 jaar een plek waar gasten uit de weide omgeving zich laten verrassen door mooie en heerlijke gerechten. Restaurant Justin/Jasutin heeft zich ontwikkelt naar een hoogwaardig Fusion Restaurant waar de gast als het ware mee wordt genomen op reis door Azië, met hier en daar een knipoog naar de Franse keuken.

Omdat deze keuken zich goed leent om ook gerechten te bezorgen of af te laten halen is het naastgelegen pand erbij betrokken. Eventueel is dit gedeelte ook te gebruiken om het Restaurant met zitplaatsen aan de voorzijde flink uit te breiden. Het Restaurant gedeelte heeft ongeveer 40 zeer ruim opgestelde zitplaatsen, een open keuken met zicht over het hele restaurant, een praktische bar, ruime toiletten en een doorgang naar het afhaal gedeelte met een praktische keukenruimte gericht op Sushi en een inpakbalie.

Huidig eigenaren zijn na 14 jaar succesvol ondernemen op deze plek toe aan een nieuwe uitdaging en hebben daarom besloten om hun Restaurant te verkopen. Voor een opvolger is er gezien de cijfers een goede mogelijkheid om het huidige concept voort te zetten, maar de ruimte leent zich ook zeker voor andere concepten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Cafetaria, Sushi -of Visrestaurant, Traiteur in combinatie met een wijnrestaurant of een toegankelijk eetcafé.

Mocht u na het lezen van deze advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of via 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.