Restaurant in vrijstaand pand in Scheveningen- Bad

Adres
Badhuisweg 1
2587CA Den Haag

Vraagprijs
€ 0,-

Huurprijs
00

Oppervlakte
530 m2

Aantal zitplaatsen
100 +

Verplichtingen
Geen


Omschrijving

VERKOCHT Dit zeer gerenommeerde restaurant met zeer rijke historie is gevestigd in een vrijstaand pand met rondom terras, naast het vermaarde Circustheater. Deze zaak wordt vlak voordat het badseizoen begint ter overname aangeboden. De inrichting van de zaak is zeer fraai, niets is aan het toeval overgelaten. Parkeren kan in de parkeergarages in de nabije omgeving. Scheveningen- Bad heeft ruim 16 miljoen bezoekers per jaar!!

Al meteen bij binnenkomst merk je dat dit een bijzonder restaurant is. Het gehele interieur nodigt uit om rustig plaats te nemen en bij te komen van dagelijkse bezigheden. En dat is vooral ook de boodschap die deze zaak wil uitdragen. Of u nou de lokale buurtbewoner bent, Young professional of een gemeenteraadslid in de Haagse politiek, iedereen is hier welkom om te genieten van het menu.

Dit zeer gerenommeerde restaurant met zeer rijke historie is gevestigd in een vrijstaand pand met rondom terras, naast het vermaarde Circustheater. Deze zaak wordt vlak voordat het badseizoen begint ter overname aangeboden. De inrichting van de zaak is zeer fraai, niets is aan het toeval overgelaten. Parkeren kan in de parkeergarages in de nabije omgeving. Scheveningen- Bad heeft ruim 16 miljoen bezoekers per jaar!!

De ruime keuken is compleet ingericht en hoog van kwaliteitsgehalte. In totaal meet het restaurant ruim 530 m², verdeeld over 2 verdiepingen. Met 130 zitplaatsen binnen en circa 80 zitplaatsen op de terrassen rondom het pand biedt dit restaurant een enorme omzetpotentie. De Internationale bekendheid is een ruime garantie voor het bestaansrecht van dit restaurant. De opvolgend ondernemer kan de sleutel omdraaien en starten!

Bezichtigingen uitsluitend op afspraak. U kunt een afspraak maken door ons kantoor te bellen.

Dit object bieden wij aan in collegiale verkoop namens VDS-Horeca Makelaars en De Horecatussenpersoon. Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.