Restaurant met geweldig uitzicht in Scheveningen Haven

Adres
Schokkerweg 39
2583bh Den Haag

Vraagprijs
€ 0 VERKOCHT

Huurprijs
€ 0

Huurborg
3 maanden + BTW

Oppervlakte
370 m2

Aantal zitplaatsen
114 binnen en 114 op het terras

Verplichtingen
Brouwerij en Coca Cola


Omschrijving

VERKOCHT

Nu tegen zeer gunstige omstandigheden ter overname aangeboden! Dit prachtige Horecabedrijf gelegen op een prachtige plek aan de Haven in een geweldig horeca concentratiegebied.

Het pand meet in totaal circa 370 m2, te weten: beneden 110 m2, entresol 80 m2 en terras 180 m2. Het vele glas maakt het geheel bijzonder licht en ruimtelijk. Verder kent het bedrijf 3 sfeervolle terrassen rondom het pand met prachtig uitzicht over de historische 2e binnenhaven en waar in de zomer de gehele dag zon is.

Het bedrijf is modern ingericht en kan worden gebruikt voor vele doeleinden zoals lunches, diners, recepties, borrels, vergaderingen met een capaciteit tot max. 200 personen. De keuken is zeer compleet en voorzien van alle mogelijke apparatuur. Naast de vele mogelijkheden o.a. als restaurant is de locatie en het bedrijf ook uitstekend geschikt voor een “all you can eat” concept of grand café .

Bij verkoop moeten wel alle merkuitstraling en logo's van Burgerz worden verwijderd. Voor de juiste kandidaat is er ook een mogelijkheid om de huidige formule voort te zetten met ondersteuning van de verkoper middels een franchiseconcept.

Deze onderneming heeft een hoge omzet en gezond netto resultaat. De huurlasten zijn € 0 per maand excl. BTW. Het restaurant heeft een categorie 2 vergunning en mag 7 dagen per week geopend zijn, doordeweeks tot 01.30 uur en op vrijdag en zaterdag tot 02.30 uur.

De locatie aan de haven is volop in ontwikkeling met de bouw van diverse woningen en winkels en wordt gezien als hét nieuwe uitgaanscentrum aan de Zuid Hollandse kust!

Dit object bieden wij aan in collegiale verkoop namens VDS-Horeca Makelaars en De Horecatussenpersoon. Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.