Restaurant met terras in Nootdorp te koop

Adres
Markt 53
2631ED Nootdorp

Vraagprijs
€ 0 VERKOCHT

Huurprijs
€ 3.750,- per maand excl. BTW.

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 220m2 binnen en 150m2 terras

Aantal zitplaatsen
85 binnen en 85 op het terras

Verplichtingen
In overleg vrij van verplichtingen


Omschrijving

VERKOCHT in de groeiende gemeente Pijnacker-Nootdorp. Deze gemeente ligt tussen Den Haag, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs en Delft. Het restaurant is recentelijk verbouwd en heeft een zeer ruim opgezet zonnig terras op het plein.

Op dit moment is het restaurant in gebruik als vestiging van de Tapas formule “Leef” Tapas. De ondernemers willen hun meer gaan focussen op uitbreiding van deze formule in andere steden waardoor ze ervoor kiezen om deze exploitatie te verkopen. De exploitatie wordt dan ook zonder de naam “Leef” verkocht en alle logo’s etc zullen moeten worden verwijderd.

Het restaurant is voorzien van een complete inrichting met een mooie ruime bar, diverse zit gedeeltes met zowel hoge zit als lage zit, een garderobe, toiletten. Daarnaast een ruim opgezette complete keuken en opslag ruimte.
De oppervlakte bedraagt circa 220m² binnen en het terras is 150m². Het restaurant heeft 85 zitplaatsen binnen en 85 zitplaatsen op het terras. De bereikbaarheid is zeer goed. In de directe omgeving zijn voldoende gratis parkeermogelijkheden in een parkeergarage met 600 plekken maar ook op straat. Het openbaar vervoer, tram en bus stopt voor de deur.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.