Restaurant met terras te koop in Schiedam

Adres
Broersvest 129
3111EE Schiedam

Vraagprijs
€ 0,- VERKOCHT

Huurprijs
€ 0,- VERKOCHT

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
115 m2

Aantal zitplaatsen
56 binnen en 36 op het terras

Verplichtingen
Géén

Website
http://www.eetcafestadserf.nl/


Omschrijving

VERKOCHT Restaurant / eetcafé Het Stadserf noemt zich met recht dé huiskamer van Schiedam, midden in het centrum van de stad met een heerlijk terras tegenover het nieuwe Stadhuis en het Theater aan de Schie.

Huidige ondernemers zwaaien hier al 25 jaar de scepter en zijn toe aan een andere uitdaging waardoor ze dit mooie bedrijf willen verkopen. De onderneming kan goed als eetcafé verder worden geëxploiteerd, maar is zeker ook geschikt voor andere concepten zoals bijvoorbeeld een steakhouse, lunchroom, of gezellige Brasserie. De huur is met € 1.790- exclusief BTW per maand zeer gunstig te noemen. Eetcafé ’t Stadserf heeft een zonnig terras aan de voorzijde met 36 ruime zitplaatsen. Binnen heeft het een oppervlakte van ruim 115 m2 en telt in totaal 56 zitplaatsen.

Binnen zijn er 2 sfeervolle gedeeltes met de keuken in het midden. Er zijn 32 zitplaatsen in het voorste gedeelte bij de bar en 6 zitplaatsen in de doorloop naar het achterste deel met 18 zitplaatsen. De keuken is praktisch ingericht en grenst de opslagruimte, met wat aanpassingen zou hier ook een open keuken kunnen worden gemaakt. ‘t Stadserf is alleen van woensdag t/m zaterdag open van 9.00—21.00, hierdoor is de omzet ook zeker goed uit te breiden.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.