Restaurant met terrasboot in Den Haag te koop

Adres
Groenewegje 115
2515LP Den Haag

Vraagprijs
€ 0

Huurprijs
€ 0

Oppervlakte
+/- 180 m2

Aantal zitplaatsen
65 binnen en 30 op de terrasboot

Verplichtingen
Geen

Website
http://www.mrestaurant.nl/


Omschrijving

VERKOCHT OVB Dit mooie horecabedrijf met inpandige uitbreidingsmogelijkheden en terrasboot aan één van de mooiste Haagse grachten de historische Avenue Culinaire kan nog voor de start van het terrasseizoen worden overgenomen. Op de grachten van de Avenue Culinaire worden onder andere het evenement Jazz in de Gracht en de rondvaarten van de Ooievaart gehouden. Huidig concept kan direct worden overgenomen en heeft zijn succes bewezen, maar de inrichting maakt ook een ander concept mogelijk.

Denk hierbij aan een Tapas of Pinchos restaurant, Belgische brasserie, een visrestaurant of bijvoorbeeld een hamburgerbar. De keuken zou eventueel verplaatst kunnen worden naar de opslagruimte achter de keuken waardoor er 28m2 aan het restaurant gedeelte toe kan worden gevoegd waardoor er meer zitplaatsen kunnen worden gecreëerd. Het restaurant is nu enkel open voor diner van dinsdag t/m zondag.

Indeling:

1) Entree, bestaat uit bar en restaurant gedeelte van +/- 105 m2 met maximaal 65 zitplaatsen
2) Garderobe en toiletgroep van +/- 20 m2
3) Half open keuken van +/- 28 m2
4) Opslagruimte van +/- 35 m2 met koelcel
5) Mogelijkheid voor een gevel terras van +/- 40 zitplaatsen
5) Een terrasboot van 45 m2 wat plaats biedt aan 30 ruime zitplaatsen

Reden van verkoop is dat huidig ondernemer na 8 jaar toe is aan een andere uitdaging.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via Rik@dehorecatussenpersoon.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.