Restaurant met vastgoed te koop in Zoetermeer

Adres
Dorpsstraat 202
2712AR Zoetermeer

Vraagprijs
INMIDDELS VERKOCHT € 0,- voor de exploitatie inclusief het vastgoed

Huurprijs
Géén huur, enkel verkoop van het geheel . € 0

Oppervlakte
+/- 210 m2

Aantal zitplaatsen
46 op de begane grond, 30 op de eerste etage en 30 terras

Verplichtingen
Personeel

Website
https://www.losmuchachos.nl/


Omschrijving

INMIDDELS VERKOCHT Los Muchachos is in 1989 opgericht en door de jaren heen een begrip geworden in Zoetermeer en omstreken als het gaat om kwalitatief goede en betaalbare gerechten van de houtskoolgrill. Na 31 jaar in het Stadshart is Los Muchachos verhuisd naar de Dorpsstraat 202, een schilderachtig pand dat de eigenaar van Los Muchachos 37 jaar geleden had gekocht om zijn shoarmarestaurant Sabra in te beginnen.

Toen het Stadshart in de jaren tachtig werd gebouwd kon de eigenaar zich inschrijven voor een nieuwbouwpand aan de Duitslandlaan. Hij verkocht de formule van zijn shoarmarestaurant aan een nieuwe ondernemer en begon zelf een Argentijns restaurant, Los Muchachos, in het Stadshart. Maar hij bleef eigenaar van het historische pand. Toen de ondernemer aan de Dorpsstraat stopte, besloot hij terug te keren naar het monumentale pand. Na een grondige verbouwing van het pand is Los Muchachos verhuisd naar de Dorpsstraat compleet met het enige drijvende terras met circa 30 zitplaatsen van Zoetermeer.

Het pand heeft een oppervlakte van +/- 210 M2 verdeeld over 2 etages. Op de begane grond zijn er 45 zitplaatsen, een half open keuken, een ruime bar en een drijvend terras met circa 30 zitplaatsen. Op de 1e etage zijn er +/- 30 Zitplaatsen, een compacte bar, toiletten en opslagruimte.

Na al die jaren ondernemen is de huidige ondernemer toe aan een welverdiend pensioen en heeft hij de keuze gemaakt om zijn Restaurant compleet met het vastgoed te verkopen. Het pand leent zich voor vele horeca concepten, van een pannenkoekenrestaurant tot Aziatisch. Maar het kan ook zeker worden voortgezet als het Steakhouse wat het nu is.

Mocht u na het lezen van de advertentie behoefte hebben aan een bezichtiging of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of bel ons op 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.