Restaurant op A locatie in Delft te koop

Adres
Markt 44
2611GV Delft

Vraagprijs
INMIDDELS VERKOCHT € 0,- voor inventaris en goodwill

Huurprijs
€ 0 ex BTW per maand

Oppervlakte
117 m2 binnen en 25 m2 gevelterras en 81 m2 eilandterras

Aantal zitplaatsen
+/- 24 binnen en +/- 66 op het terras

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

INMIDDELS VERKOCHT Wegens omstandigheden is dit Restaurant gesloten en wordt deze fantastische locatie op de Markt in Delft tegen een flink verlaagde prijs aangeboden. Bij The Acadian kwamen gasten om te genieten van de heerlijke on-the-spot bereidde Cajun gerechten zoals Jambolaya, Gumbo, met ook ruimte voor een goede Poké Bowl en koffie met gebak.

Op het terras (106 m2) aan de drukbezochte Delftse Markt is het bij de eerste zonnestralen al heerlijk om te zitten. Ongeveer 3 miljoen toeristen per jaar bezoeken Delft en daarbij ook de Markt met de Oude Kerk en het Oude Stadhuis.

Het Restaurant binnen is zeer overzichtelijk ingericht met een slimme routing om de grote piekmomenten goed te kunnen benutten. Een ruime bar en een volledig open keuken bieden goed overzicht. Vanwege de ligging, indeling en de 24 zitplaatsen binnen en 66 zitplaatsen op het terras is het dan ook een perfecte locatie voor een Lunchroom of Brasserie, of een ander concept welke zonder al te veel personeel kan worden gedraaid.

Huidig eigenaar wil deze onderneming verkopen omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging en daar graag zijn focus op wil vestigen.

Mocht u na het lezen van deze advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of via 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.