Restaurant op A-locatie in 's Gravenzande te koop

Adres
Marktplein 44
2691bv 's-Gravenzande

Vraagprijs
€ 0 op aanvraag beschikbaar

Huurprijs
€ 0 Op aanvraag beschikbaar

Oppervlakte
200 m2 binnen en 168 m2 terras

Aantal zitplaatsen
100 +

Verplichtingen
Geen

Website
https://youtu.be/DaHiq4c3Y34


Omschrijving

Dit restaurant heeft een zeer goede ligging aan één van de 2 horeca pleinen die de Gemeente Westland rijk is. Het Marktplein wordt op dit moment compleet opnieuw ingericht waardoor er een echt terrassen plein ontstaat.

Op dit moment wordt het restaurant als Mexicaans restaurant Muy Amigos geëxploiteerd, een begrip in het Westland.
Het is een plek om te dineren maar wordt ook zeker voor feesten en partijen gebruikt. Er zijn twee verdiepingen, beide verdiepingen zijn voorzien van een bar, de keuken is op de begane grond gesitueerd De bovenverdieping is sinds februari ’18 ingericht als lounge bar, waar in de weekenden tot in de late uurtjes hapjes en cocktails worden genuttigd. Deze ruimte is ook zeer geschikt voor feesten, partijen en lopend buffet.
Daarnaast is huidige ondernemer eind 2017 gestart met bezorgen van gerechten middels een eigen bezorg-app en bezorg-fiets. Deze bezorgdienst zal steeds verder worden uitgebreid door heel het Westland.

De openingstijden zijn van woensdag t/m zondag van 16.00 tot uiterlijk 01.00 uur (de keuken sluit om 21.30). Een nieuwe ondernemer kan huidig concept zeker voortzetten en uitbouwen. Maar de ruimte leent zich ook voor andere concepten met daarbij bijvoorbeeld verruiming van de openingstijden en dagen, waardoor het terras ook beter wordt benut. Bij de onderneming wordt een externe opslagruimte gehuurd voor de opslag van het seizoensterras.

Er zijn 2 terrassen voor het restaurant, één direct aan de gevel van 48 m2 en een seizoensterras van 120 m2 op het marktplein,het gevelterras mag het hele jaar worden gebruikt. Het marktplein wordt gebruikt voor evenementen en de weekmarkt, een impressie van het plein na herinrichting is te zien op Youtube: https://youtu.be/DaHiq4c3Y34

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.