Restaurant op TOP locatie in Den Haag Scheveningen

Adres
Gevers Deynootplein
's-Gravenhage

Vraagprijs
€ 0 op aanvraag

Huurprijs
€ 11.739,61 per maand excl. servicekosten, voorschot warmte/ koeling, servicekosten en promotiebijdrage en BTW

Oppervlakte
607 m2

Verplichtingen
Er zijn twee personeelsleden met een vast contract. Een schoonmaakster voor 25 uur in de week en een algemeen medewerker voor 32 uur in de week.


Omschrijving

Op een TOP locatie in de populaire badplaats Scheveningen, recht tegenover het Kurhaus Hotel ligt dit trendy luxe restaurant dat geen vergelijking kent. Scheveningen Bad wordt jaarlijks door vele miljoenen mensen bezocht, zowel inwoners uit Den Haag als dagjesmensen en buitenlandse toeristen. Alles is hier mogelijk, lunch, diner, drinks, meetings, events etc. Bent u een duizendpoot en organisatietalent, die droomt van een eigen horeca onderneming , dan is dit wellicht uw volgende stap!

De zaak is in 2014 vanaf casco in zijn geheel verbouwd waarbij het door een architect ontworpen interieur zich kenmerkt door luxe, comfort en stijl. De omzet in 2015 bedroeg € 1.181.000,- exclusief de BTW. Als luxe restaurant met stijlvolle cocktailbar en semi- open keuken met uitzicht op 2 speciale doorkijk koelingen met dagvers vis- en vlees draait de zaak een zeer hoge omzet met dito rendement, maar gezien de samenstelling van de omliggende restaurants is naast het voortzetten in het huidige concept ook een Oosterse of Mediterrane keuken zeer geschikt. Ook voor een “All you can Eat” concept of Wereld keukenrestaurant is deze locatie zeker mogelijk. Kortom voor de moderne ondernemer liggen hier voldoende (uitbreidings)mogelijkheden.

De totale oppervlakte bedraagt 607m². Dit is inclusief de overkapte serre en het grote terras, gelegen op het verkeersvrije Kurhausplein.

Vanwege de gevraagde discretie, zullen wij alleen informatie verstrekken aan kandidaten die over aantoonbaar eigen vermogen beschikken. Een kennismakingsgesprek voorafgaand aan het eventueel vertrekken van informatie, maakt onderdeel uit van de procedure.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of rik@dehorecatussenpersoon.nl. ID 1240

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.