Restaurant Smakelijk in Vlaardingen te koop

Adres
Markt 21
3131CR Vlaardingen

Vraagprijs
€ 0.000,- verkocht

Huurprijs
€ 00,- Ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 370 m2 binnen en 50 m2 terras

Aantal zitplaatsen
50 in het restaurant, 50 op het terras en +/- 50 in de zaal

Verplichtingen
Één personeelslid

Website
http://smakelijketenendrinken.com/


Omschrijving

In een statig mooi pand waar in 1883 de Tapperij van Van Toor Distilleerders gevestigd was zit nu al 7,5 jaar "Smakelijk Eten en Drinken". Een Restaurant met een stadskelder voor feesten en partijen. Het Restaurant heeft een zeer warme uitstraling en de mooie uitstraling van het pand is binnen goed doorgevoerd.

Na ruim 7,5 jaar Smakelijk heeft huidig ondernemer besloten een nieuw avontuur aan te willen gaan en hij opent binnenkort een tweede onderneming. Hierdoor heeft hij besloten zijn "kindje" te willen verkopen zodat hij zijn focus kan houden bij de nieuwste onderneming.

Smakelijk is een veelzijdig Restaurant wat op een hoger niveau mooie gerechten serveert. De onderneming kan zonder meer goed worden voortgezet onder huidig concept maar de ruimte leent zich ook voor andere concepten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een thema restaurant of wellicht een proeflokaal met een knipoog naar het distilleerderij verleden. Het terras met ruim 50 zitplaatsen ligt aan het marktplein, tegenover de kerk en naast het oude stadhuis waar menig Vlaardingen is getrouwd. In de omgeving zijn er prima parkeervoorzieningen en gasten kunnen met de auto voor de deur af worden gezet.

Het restaurant heeft een exploitatievergunning, terrasvergunning en een drank- en horecavergunning. Momenteel is het restaurant 5 dagen per week in de avond geopend, volgens de vergunning mag echter 7 dagen in de week van 7:00 uur tot 1:00 uur en in het weekend tot 2:00 uur geëxploiteerd worden.

Afmeting restaurant:
Verkoopruimte restaurant ± 135 m²
Verkoopruimte zaal ± 115 m²
Keuken ± 40 m²
Opslagruimten ± 61 m2
Toiletten ± 18 m2
Totaal ± 369 m2

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.