Restaurant Stoer in Spijkenisse te koop

Adres
Voorstraat 56
3201BB Spijkenisse

Vraagprijs
VERKOCHT € 0,- voor Goodwill en Inventaris

Huurprijs
€ 0,- Ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
175 m2 totaal

Aantal zitplaatsen
70 binnen en 15 op het terras

Verplichtingen
Kassa, personeel, in overleg speelautomaten

Website
https://www.etenbijstoer.nl/


Omschrijving

INMIDDELS VERKOCHT Dit prachtige Restaurant ligt midden in het centrum van Spijkenisse en doet zijn naam zeker eer aan! Het pand heeft een mooie historische uitstraling en het interieur is een combinatie van een warme en een industriële uitstraling met veel hout en staal.

De gerechten welke uit de half open keuken worden geserveerd zijn dan ook stoere gerechten welke bereid worden op de Zuid-Afrikaanse Braai (Houtskoolgrill) of aan het spit gegrilde kip. In het midden van het restaurant vind je de stoere robuuste bar die de twee delen van het restaurant; het voorste deel met hoge en lage zit en het achterste gedeelte waar groepen kunnen zitten met elkaar verbind.

Binnen is er plek voor 70 ruime zitplaatsen en aan de voorzijde van het pand is een sfeervol gevelterras. Het restaurant is in 2018 geheel verbouwd en is als het ware instap-klaar voor een nieuwe ondernemer. De ruimte leent zich zeer goed voor een all-day concept of juist
uitbreiden van het assortiment met mooie craft en andere speciaal-bieren en bijpassende bites.

Stoer bevind zich op steenworp afstand van de Markt in een drukbezocht Horecaconcentratiegebied waardoor er bezoekers uit een grote regio naar Spijkenisse komen. Op dit moment wordt het restaurant alleen gebruikt voor besloten diners, recepties of vergaderingen.

Huidig ondernemers hebben besloten te willen verkopen omdat ze de focus op hun andere restaurants willen leggen.

Neem een kijkje binnen via Youtube:

Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.