Restaurant vlakbij het Binnenhof te koop

Adres
Lange Houtstraat 25
2511CV Den Haag

Vraagprijs
verkocht € 0.000,-

Huurprijs
€ 3.500,- na aftrek huuropbrengsten twee verhuurde woonruimtes

Huurborg
3 maanden huur

Oppervlakte
+/- 250 m2

Aantal zitplaatsen
90 binnen en 24 op het terras

Verplichtingen
Personeel

Website
https://leeftapas.nl/


Omschrijving

VERKOCHT

Vlakbij het Binnenhof, Het Plein, Escher Museum en het Lange Voorhout ligt dit mooie Restaurant. Op dit moment wordt het als Tapas Restaurant onder de formule van “Leef Tapas” gebruikt.

Dit is het eerste Restaurant vanaf de uitgang van de nieuwe Museumkwartier parkeergarage, het leuke terras met 24 zitplaatsen voor de deur is echt een pluspunt. Dagelijks lopen hier veel toeristen, politici, zakenlui en bewoners voorbij.

• Begane grond:
Een bar met een restaurant gedeelte met 60 zitplaatsen en afzonderlijke toiletten.
• Eerste etage:
Een bar, 30 zitplaatsen, de keuken welke voorzien is van een lift en ook hier toiletten.
• Bovenste verdiepingen:
Twee verhuurde woonruimtes, de huuropbrengsten van deze ruimtes zijn voor de exploitant van het restaurant. De huur voor het geheel is na aftrek van huuropbrengsten van de twee woonruimtes slechts € 3.500,- per maand voor deze mooie plek.

De locatie biedt ook mogelijkheden voor vele vormen van horeca, met name gericht op lunch en diner. De exploitatie wordt in principe zonder de naam “Leef” verkocht en alle logo’s etc. zullen moeten worden verwijderd.

De bereikbaarheid is zeer goed. In de directe omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden in meerder parkeergarages. Het openbaar vervoer, tram en bus stoppen op loopafstand.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.