Restaurant vlakbij het Braassemermeer te huur

Adres
Herenweg 119
2465AE Rijnsaterwoude

Vraagprijs
€ 0,- Verhuurd

Huurprijs
€ 00- Verhuurd

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 175 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 40 ruime zitplaatsen binnen en +/- 40 op het terras

Verplichtingen
Géén


Omschrijving

VERHUURD Mooie horeca ruimte in het groene hart vlakbij het Braassemermeer, langs een drukke fiets en wandelroute te huur.

Het restaurant was een plek voor jong en oud en voerde een gevarieerde en menukaart met veelal mediterrane invloeden. De keuken is aan de achterzijde van het restaurant gevestigd om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van het verkoop oppervlak. Het restaurant is ingedeeld in een restaurant gedeelte en een afhaal en bezorg gedeelte. Achter het pand is een gezellig terras met ingang naar een parkeerplaats en een poort naar de voorzijde van het pand.

In het verleden was hier een hotel, een luxe Restaurant en de laatste huurder een Italiaans restaurant. Het leent zich ook voor een andere concepten, bijvoorbeeld Aziatisch, 3 gangen formule, maar een hoger segment Restaurant zou hier ook zeker goed op z’n plek zijn.

Een zeer belangrijk voordeel bij deze onderneming is de interessante huur, deze is slechts € 0,- exclusief BTW per maand met daarbij een vraagprijs voor inventaris en huurdersbelang van slechts € 0,-. Deze vraagprijs is bespreekbaar bij de juiste kandidaat met een goed ondernemingsplan. Dit object vindt u in het centrum van Rijnsaterwoude, vlakbij de Jachthaven, het Braassemermeer en met gratis parkeergelegenheid op loopafstand!

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.