Ristorante Carpe Diem – Rotterdam

Adres
's-Gravendijkwal 105c
3021EH Rotterdam

Vraagprijs
inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang: € 60.000,-

Huurprijs
€ 0,- per maand excl. BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 120 m2

Aantal zitplaatsen
60 binnen en 20 op het terras

Verplichtingen
Er rusten geen brouwerij en of speelautomaten verplichtingen op het bedrijf alleen enige bruikleenzaken, zie inventarislijst


Omschrijving

VERKOCHT

Dit is één van de top Italiaanse restaurants van Rotterdam. Maar vanwege gezinsuitbreiding en een reeds gestarte nieuwe locatie met een andere formule wenst de eigenaar haar bedrijf nu te verkopen.

Het geheel is netjes en compleet ingericht, er wordt vanuit een open keuken op niveau gekookt voor ca. 60 gasten binnen. Aan de gevel en op de parkeer vlonder bevindt zich een terras met ca. 20 zitplaatsen.

Deze locatie leent zich voor vele andere concepten maar kan ook zeker door worden gezet als een Restaurant op niveau, met zeer goede recensies op review websites. Ook liggen er kansen in uitbreiding van de openingstijden met bijvoorbeeld een lunch, de huidige openingstijden zijn nu dinsdag t/m zondag 18:00-23:00. De ligging is echt een zichtlocatie aan een drukke weg met veel doorgaand verkeer van en naar het centrum, op ca. 50 m bevindt zich de bedrijvige Nieuwe Binnenweg die op dit moment een hot spot is in Rotterdam.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit object neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks 06-83900428/ rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.