Ruime casco horeca te huur in centrum van Vlaardingen

Adres
Westhavenkade 1
3131AB Vlaardingen

Vraagprijs
€ 0

Huurprijs
€ 0 VERHUURD

Huurborg
3 maanden huur

Oppervlakte
+/- 300 m2 binnen en 280 m2 terras

Aantal zitplaatsen
100

Verplichtingen
Geen


Omschrijving

Ruime casco horeca te huur in een goed onderhouden pand met mooie uitstraling in historisch centrum van Vlaardingen. Deze mooie locatie gelegen aan één van de mooie havens in Vlaardingen kan zonder overnamesom worden gehuurd.

Er is een ruime mogelijkheid voor terrassen aan de voorzijde op de Westhavenplaats (121 m2), maar ook aan de zijkant op de Westhavenkade (159 m2) aan het water. Het pand zelf bestaat uit ongeveer 300m2 wat verdeeld is over 2,5 etages. Op de begane grond is er een ruime bar, podium voor optredens en toiletgroepen. Op de eerste etage een ruimte welke ook los verhuurd kan worden met een bar. Op de 2e verdieping is de keuken gevestigd, daarnaast is er een kantoorruimte op het dak van het pand welke via het dak kan worden bereikt.

De verhuurder zou hier het liefst een Grand-Café exploitatie in terug zien. Een mooie lunch en diner, maar ook ruimte voor de avond en vroege nacht met een goede bar functie en muziek. Bij een goed plan/concept is de genoemde huurprijs bespreekbaar.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in bovenstaand object neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.