Sherlock Holmes Pub Den Haag VERKOCHT

Adres
Sumatrastraat 314
2585CZ Den Haag

Vraagprijs
VERKOCHT € 0,- voor Goodwill en Inventaris

Huurprijs
€ 2.403,- ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
138 m2 volgens WOZ

Aantal zitplaatsen
+/- 50 binnen en 30 op het terras

Verplichtingen
Brouwerij Grolsch middels huur

Website
https://www.sherlockholmesnl.com/


Omschrijving

VERKOCHT Menig expat is bekend met deze echte Britse Pub; The Sherlock Holmes Pub. Gelegen aan de Sumatrastraat 314 in de Haagse Archipelbuurt, dichtbij vele Internationale bedrijven is dit een mooie kans voor een ondernemer. Huidig eigenaar gaat emigreren naar Gibraltar en zoekt iemand die zijn mooie Horecabedrijf na bijna 20 jaar over wil nemen.

The Sherlock Holmes Pub staat bekend om de vele keuze in mooie bieren, heerlijke gerechten zoals Kidney Pie en Fish & Chips, maar ook druk bezochte Comedy en Quiz Nights.

Aan de voorzijde is er een gezellig terras, bij binnenkomst valt gelijk de ruime sfeervolle bar op en achterin de Pub zijn twee gezellige split level zitgelegenheden. Ook is er een flinke ruime keuken, deze kan ook worden gebruikt voor catering, delivery en Take-away. Er is wel een brouwerij verplichting, maar is vrij van speelautomaten en personeel over te nemen.

Mocht u na het lezen van de advertentie willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp. Bezichtigingen alleen op afspraak na contact met de makelaar.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.