Sportcafé 't Smitje in Maassluis verkocht

Adres
Westeinde 94
3146BZ Maassluis

Vraagprijs
€ 0 VERKOCHT

Huurprijs
€ 0 VERKOCHT

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 240 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 100 binnen en 32 op het terras

Verplichtingen
Géén

Website
http://www.hetsmitje.nl/


Omschrijving

VERKOCHT Café ’t Smitje is gevestigd bij de Wethouder Smithal in Maassluis, een plek waar veel sportactiviteiten worden gehouden. Voor meerdere Maassluisse sportclubs is deze hal een vaste plek waarbij de sporters gebruik maken van de Horeca in Café ’t Smitje.

’t Smitje heeft een mooie serre met daaraan vast een zonnig terras. Binnen valt de grote bar vanwege de vorm direct op. De bar is sfeervol, waarbij gasten goed met elkaar kunnen praten. Binnen zijn er ongeveer 100 zitplaatsen en 32 zitplaatsen buiten op het terras. ’t Smitje heeft +/- 240 m2 oppervlakte binnen en +/- 45 m2 terras. Verder zijn er 4 dartbanen en een biljart waarop regelmatig wordt gespeeld. Er worden door ’t Smitje ook andere activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld; zaalvoetbaltoernooien, dart wedstrijden en een biljart competitie.

Deze onderneming is goed voort te zetten op huidige wijze, maar er liggen nog veel meer kansen voor een nieuwe ondernemer. Zo kan er bijvoorbeeld nog een cafetaria functie aan toe worden gevoegd of een echte American Sports bar van worden gemaakt. De aantrekkelijke huur van € 2.300,- per maand en het feit dat deze onderneming vrij is van verplichtingen van leveranciers en speelautomaten biedt ook kansen voor ondernemers. De verhuurder is de Gemeente Maassluis en wil wel dat de onderneming open is als er sportactiviteiten in de sporthal zijn.

Neem binnen een kijkje via Youtube:

Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.