Strandpaviljoen At Sea Kijkduin verkocht

Adres
Zuiderstrand 13
2254EC Den Haag

Vraagprijs
€ 0 Op aanvraag beschikbaar

Huurprijs
€ 0 Op aanvraag beschikbaar

Oppervlakte
> 1200m2 inclusief terras

Aantal zitplaatsen
> 300

Verplichtingen
Op aanvraag beschikbaar


Omschrijving

INMIDDELS VERKOCHT

In de stille verkoop aangeboden een prachtig strandpaviljoen op het strand van Kijkduin. Het bedrijf wordt inclusief de opstallen te koop aangeboden en heeft een mooie omzet en resultaat. Een kandidaat koper dient dus wel over voldoende eigen vermogen te beschikken.

Kijkduin is enorm in ontwikkeling en zal de komende jaren flink veel meer gasten gaan trekken. De nieuwe boulevard krijgt minstens 10 meter vrije ruimte voor voetgangers. Aan de noord- en zuidzijde van de boulevard komen nieuwe opgangen en oor de verhoogde ligging van de nieuwe boulevard is er goed zicht op zee.
In Kijkduin Bad komt een nieuw winkelcentrum met een parkeergarage, naast winkels komen er restaurants en 200 appartementen. Tussen de gebouwen komen pleinen met terrasjes, het nieuwe winkelcentrum en de boulevard geeft een goed uitzicht over zee. Op het plein en de boulevard komen perken met zand en duingrassen.

Het betreft hier een discrete verkoop, dit betekent dat de makelaar gebonden is aan bepaalde richtlijnen waarbij gevoelige informatie alleen na het tekenen van een geheimhoudingsverklaring verstrekt zal worden. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze manier van handelen en vragen uw medewerking in een eventueel vervolgtraject.

Voor meer informatie over deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.