Strandpaviljoen in Hoek van Holland VERKOCHT

Adres
Rechtestraat 25
3151HN Hoek van Holland

Vraagprijs
€ 0,-

Huurprijs
€ 0,- per maand ex BTW

Oppervlakte
268 m2 bebouwd en 500 m2 terras

Aantal zitplaatsen
50 binnen en 70 op het gevelterras en 110 op het strandterras

Verplichtingen
Geen


Omschrijving

Dit goed onderhouden strandpaviljoen met goede ligging voor mooie zomerse dagen, feesten en partijen is echt een kans om te gaan ondernemen op het strand.

De onderneming mag het hele jaar geopend zijn in tegenstelling tot vele seizoens gebonden strandtenten, hierdoor leent de locatie zich uitstekend voor vergaderingen, workshops, feesten en partijen. Voor de nieuwe ondernemer liggen er veel kansen om de omzet uit te breiden door met ruimere openings-dagen en tijden te gaan werken en de locatie nog meer in de markt te zetten voor feesten en partijen.

Het paviljoen is in goede staat en heeft een warme moderne uitstraling. Het terras bestaat uit twee gedeeltes; een gevelterras met 70 zitplaatsen met een gedeeltelijke overkapping. En een uniek strandterras met buiten bar waar 110 zitplaatsen zijn, het gevelterras mag het hele jaar door worden gebruikt, het strandterras 6 maanden per jaar. In het paviljoen zelf zijn 50 ruim opgezette zitplaatsen, een ruime bar, drankenkelder en grote volledig ingerichte keuken met snackuitgifte.

De ligging is niet aan de boulevard van Hoek van Holland maar
aan wat in de volksmond heet “Het Hoekse strand”. Dit stuk strand leent zich bij uitstek voor bedrijfsfeesten met sport en spel activiteiten. Hier valt ook zeker een flinke meer-omzet uit te halen.

Voor meer informatie en/of een bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of via Rik@dehorecatussenpersoon.nl.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.