Sushi restaurant te koop in Bodegraven

Adres
Bouwsteeg 6
2411ab Bodegraven

Vraagprijs
€ 20.000,-

Huurprijs
€ 1.775 per maand vrij van BTW

Oppervlakte
+/- 200 m2

Aantal zitplaatsen
+/- 100

Verplichtingen
Geen


Omschrijving

Dit Sushi restaurant is wegens omstandigheden te koop gezet. De ondernemers hebben begin 2016 flink geïnvesteerd in deze onderneming en hebben zowel de keuken als het restaurant opnieuw ingericht. In korte tijd is het restaurant goed bekend geworden in de omgeving en weten veel gasten de zaak te vinden. Het restaurant heeft twee verdiepingen met ruim 100 zitplaatsen in een gezellige warme indeling.

Het bedrijf is gelegen in het centrum van Bodegraven, een leuk dorp met circa 19.000 inwoners, gelegen Centraal gelegen in het groene hart van Nederland, de groene zone omsloten door de Randstad. In de directe omgeving is er voldoende parkeergelegenheid en het is goed bereikbaar. Dit restaurant is ideaal geschikt om als sushi restaurant voort te zetten maar het kan ook als tapas –of Italiaans restaurant worden geëxploiteerd. Wij zijn dan ook op zoek naar een horeca ondernemer die op deze locatie een restaurant wil runnen in de huidige vorm of met een andere (Internationale) keuken. Overname kan op korte termijn.

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in bovenstaand object neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-83900428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl. ID 3014

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.