Ter overname: Echte Hollandse snackbar in Vlaardingen

Adres
Zwanensingel 3
3136GZ Vlaardingen

Vraagprijs
€0,- K.K.

Huurprijs
0 Geen huur, pand wordt mee verkocht

Oppervlakte
50m2

Aantal zitplaatsen
10 binnen en 8 op terras

Verplichtingen
Geen


Omschrijving

VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Deze snackbar is zeker al sinds 1966 een begrip in Vlaardingen. De snackbar is goed bereikbaar gelegen op de grens van Vlaardingen en Schiedam aan een doorgaande weg met veel gratis parkeergelegenheid. Een eventuele uitbreiding of wijziging van het gebouw en aantal meters is volgens de gemeente Vlaardingen bespreekbaar.

Huidige ondernemers zijn een nieuw avontuur aangegaan en hebben een restaurant in Oostenrijk gekocht. Deze onderneming biedt voor een nieuwe ondernemer mooie kansen, er worden goede omzetten gedraaid en er is ruimte om de omzet uit te breiden door ruimere openingstijden (nu aantal weken dicht tijdens vakanties) of extra producten aan te bieden Hebben op piekmomenten zelfs 4 auto's rijden om het weg te brengen. Klanten komen veel uit de omgeving Vlaardingen en Schiedam.

Nu slechts 45 uur per week open van dinsdag t/m donderdag van 1200 tot 20:30 vrijdag van 12.00 tot 21.00 en zaterdag 16.30-21.00 zondag van 16.30-20.00 Bezorgen via thuisbezorgd pas van 16.30-20.00 uur.

De snackbar wordt inclusief het pand verkocht, waarmee dit echt een mooie kans is voor de nieuwe ondernemer.

Mocht u na het lezen van deze advertentie behoefte hebben aan meer informatie of vrijblijvend een bezichtiging plannen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks op 06-83900428 of rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.