Thais afhaal en bezorg restaurant ter overname

Adres
Prinses Irenelaan 88
2404BJ Alphen aan den Rijn

Vraagprijs
€ 00,- VERKOCHT

Huurprijs
€ 0,- per maand ex. BTW

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
+/- 90m2

Aantal zitplaatsen
2 (niet van toepassing)

Verplichtingen
Géén

Website
https://lanna-thai.nl/


Omschrijving

VERKOCHT Op dit moment wordt de onderneming als een Thais afhaal en bezorg concept geëxploiteerd. Bij Lanna Thai worden er dagelijks wisselende menu’s bereid naast een kaart met vaste gerechten. Het interieur is zeer netjes en mooi afgewerkt en voorzien van goed onderhouden apparatuur.

De onderneming kan prima worden voortgezet onder huidige formule. Lanna Thai staat dan ook in en rond Alphen aan den Rijn goed bekend en heeft goede reviews op Google, Facebook en Thuisbezorgd. Lanna Thai is in 2016 gestart vanuit een casco situatie en er zijn kosten noch moeite bespaard om het geheel mooi en efficiënt in te richten. Aan de voorzijde van het pand zit de entree met een paar zitjes en de balie. Achter de balie is een ruime open keuken met een kantoor gedeelte en aparte spoelruimte met toilet. Achter de keuken is een droog-magazijn waar ook de achterdeur is vanwaar de bezorging wordt verzorgd.

Deze onderneming is echt een mooie plek om de meer dan 107.000 inwoners van Alphen aan den Rijn te voorzien van mooie gerechten. Dit kan heel goed met een Thais concept zoals nu het geval is maar er zijn vanuit deze opstelling ook andere bezorg concepten denkbaar. Lanna Thai is slechts 19 uur per week geopend; op woensdag en donderdag van 16.30-20.00 en vrijdag t/m zondag van 16.30-20.30.

In de directe omgeving van de onderneming is er voldoende gratis parkeergelegenheid, zijn er meerdere middelbare scholen, kantoren en winkelcentrum de Baronie. Huidig ondernemers willen meer tijd en aandacht aan hun gezin gaan geven en willen daarom hun onderneming verkopen.

Neem voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging vrijblijvend contact op met Rik Hendriks via 06-83900428 of op rik@dehorecatussenpersoon.nl

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.