Thais bezorgrestaurant in Rotterdam Noord verkocht

Adres
Schieweg 5A
3038AB Rotterdam

Vraagprijs
€ 0 inmiddels Verkocht

Huurprijs
€ 2.500,- ex BTW per maand

Huurborg
3 maanden huur + BTW

Oppervlakte
118 m2 verdeeld over 2 etages

Aantal zitplaatsen
0 Niet van toepassing

Verplichtingen
Overname van personeel


Omschrijving

Inmiddels Verkocht

Dit populaire bezorg-restaurant ‘Thai Kitchen to go’ te Rotterdam Noord is al ruim 8 jaar een begrip in en rondom Rotterdam, vele (vaste) klanten weten dit adres te vinden voor o.a. hun favoriete Pad Thai. De huidige eigenaren hebben de zaak met hart en ziel opgebouwd en zijn op zoek naar een opvolger om deze Thaise keuken over te nemen en verder wil laten groeien.

Het bedrijf heeft een uitstekende stabiele omzet, deze wordt gegenereerd door o.a. de locatie, een goed en fijn team van Thaise koks, energiek team van bezorgers (uit de buurt), smakelijke menukaart, goed inkoopbeleid, slimme keuken lay-out, eigentijds logistiek systeem, degelijke voertuigen zoals 4 auto’s (VW Up), 8 elektrische fietsen + 1 brommer en uiteraard een herkenbare naam met een vriendelijk logo.

Het bedrijf heeft 2 ruime verdiepingen en is turn-key, alles is eigendom en er hoeft verder nergens in geïnvesteerd te worden. Voor de nieuwe eigenaar ligt er eventueel de mogelijkheid om balie, afhaal en terras activiteiten te ontwikkelen. Als men kijkt naar het huidige financiële resultaat is dit zeker niet noodzakelijk.

Het bedrijf heeft geen cash orders, alles gaat online, dit is efficiënt en tegelijkertijd maakt het ook financieel transparant. Om een warme overdracht te garanderen zullen huidige eigenaren de tijd nemen om na overdracht met de nieuwe eigenaar mee te draaien en zodoende de juiste kennis (ervaring) over te brengen.

Mocht u na het lezen van de advertentie de onderneming willen bezichtigen of meer informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rik Hendriks via rik@dehorecatussenpersoon.nl of 06-83900428. Klik hier voor Whatsapp.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk te formuleren. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheid. Dat geldt zowel voor onvolkomenheden in de inhoud van de advertentie, als voor informatie die wij van derden hebben verkregen.